Dogging in Bucuresti... Dezabonat

adaugat de sasha772 cu 6 ani in urma
se face dogging in Bucuresti si daca da care sunt locurile...
adaugat de gogusexologu cu 6 ani in urma
si doggingul este ??? :blink:
adaugat de inmodsigur cu 6 ani in urma
adaugat de camelot cu 6 ani in urma
adaugat de gogusexologu
si doggingul este ??? :blink:

sa iei notite si sa-mi explici pe inserate...ca-s ...blonda:))))))))))))
adaugat de wildtomcat cu 6 ani in urma
unul din locurile cunoscute, e la Parlament
adaugat de miha693 cu 6 ani in urma
Chiar in sala de sedinte?Sau prin birouri? :lol: :lol: :lol:
adaugat de scatalin10 cu 6 ani in urma
care va cateliti?
adaugat de leon_leonard2007 cu 6 ani in urma
Practicarea relaţiilor sexuale sau masturbarea în locuri publice sunt pedepsite de legea 61 din 1991 cu amenzi cuprinse între 200 şi 1.000 ... in romania... :P
adaugat de tot_yo_sorin cu 6 ani in urma
@leon_leonard2007: placerea e placere...nu conteaza cat costa... :D
adaugat de rumanita cu 6 ani in urma
bleahhh :blink:
adaugat de alacucuvaia cu 6 ani in urma
adaugat de rumanita
bleahhh :blink:

Rumy ... nu te oripila mami. E altceva decat a sta capra ...
adaugat de helene cu 6 ani in urma
Aaaaaaa, m-am lamurit despre ce e vorba! Initial, am crezut ca e vorba de plimbatul cainilor prin Bucuresti! :D Locuri de scos cainii la aer si de imperecheat(cainii, nu stapanii!)... Un fel de parcuri cu specific matrimonial pentru patrupede latratoare! :lol: Acum sunt sigura ca topicul se refera la stapanii bipezi dar foarte empatici cu nevoile animalelor de companie, incat le copiaza obiceiurile...
Mda...eu nu am decat ...pisica, de-aia nu stiam!
:P
adaugat de Roberta999 cu 6 ani in urma
Pentru toti necunoscutii si necunoscatorii( :D ):
"Daca numele te face sa te gandesti la o comunitate a oamenilor care isi iubesc mai mult decat este moral si etic cainii sau daca te duce cu gandul la persoanele care au o afinitate deosebita pentru "doggy style", ai gresi.
Dogging-ul este un trend sexual -aparut in strainatate si adus pentru prima oara in fata publicului in Marea Britanie in 2003- in care este vorba despre implicarea sau doar observarea actelor sexuale in locuri publice sau semi-publice (parcuri izolate, masini, parcari goale).
Termenul de dogging vine, scria ziarul Miami Herald in 2003, de la inceputul anilor "70, atunci cand barbatii care isi plimbau cainii seara (are totusi o legatura cu patrupedele, insa nu aceea la care va gandeati!) obisnuiau sa spioneze cuplurile care faceau sex, fie in public, fie in masini. Alte surse sustin ca termenul vine de la combinatia dintre jogging (sport practicat in interior) si caine de la supraveghere si plimbarile nocturne.
Uneori observatorii se transforma din voyeuri in participanti si de aceea, aceste acte sexuale au, de cele mai multe ori, mai mult de doi participanti. Exhibitionismul si voyeurismul, dar si schimbul de parteneri sunt asociate cu acest trend. Persoanele implicate se intalnesc fie din intamplare fie, din ce in ce mai des, isi dau de stire cu ajutorul site-urilor, pe internet.
Persoanele sunt atrase catre acest tip de sex din cauza faptului ca este "distractiv si este interzis. Oamenilor le place sa ii urmareasca pe altii facand sex si sa fie urmariti la randul lor. Exista si un element de pericol si aventura pentru a gasi cel mai bun loc pentru dogging si a cauta apoi sa te intalnesti cu altii", scriu administratorii site-ului www.dogging-central.com, un site dedicat acestor practici de unde poti afla atat cele mai importante reguli in privinta dogging-ului (exista o eticheta si exista si cele 10 porunci ale acestei practici, dar si descrieri ale locurilor in care se petrec astfel de lucruri de obicei)."

Mare ti-e gradina Ta, Doamne! Si multe "PATRUPEDE" au sarit gardul! :D :D :D
adaugat de andronimus cu 6 ani in urma
Asta a fost inducere in (t)eroare pt mine, la deschiderea topicului m-am gandit ca e vorba de plimbatul cateilor prin Buc. Acum nu exclud nici existenta variantei de a face sex cu caini :D
Probabil ca pt unii orice este imoral sau ilegal (dar sa nu ingrase :P), sau chiar periculos, reprezinta placere. Bunul simt normal ca nu mai conteaza, doar placerea e pe primul loc si probabil ca daca nu accepti ideea esti ori incuiat si nu mai gasesti cheia, ori old-fashion.
De ce sa nu se inventeze sexul pe calea ferata, partida sa inceapa la auzul suieratului trenului. "Sini" :P se baga la un feroving ;)

Nu poti adauga o replica la acest subiect decat daca ai un cont pe Placere.ro

Logheaza-te Inscrie-te acum